Στιχους περιωπης Δημιουργός: αισχυ(λος), ΣΠΗΛΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγω δεν ειμαι ποιητης
και το μελανι λεν’ χαλαω
δεν γραφω στιχους περιωπης
μα με τους στιχους μου γελαω.
Σατιρες καθε στιγμης
με στιχους ισως παραπονου
σε εναν κοσμο παρακμης
να σατιριζω τα ‘’εγω μου.’’
Κρατα μελανι μου γερα
μην μου τελειωνεις, οχι ακομα,
ταξιδια κανω νοερα
κι αλλαζω σωμα.
Εγω δεν ειμαι ποιητης
μα, με τους στιχους μου πεταω
ισως δεν ειναι περιωπης
μα ομως γελαω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2010 |