Μόνο αγάπη Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ...................ενα ταξίδι είναι η ζωή....... ας το κάνουμε το ταξίδι αυτό με ελπίδες και χαρές........... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν η καρδιά για χάδι λαχταράει
σαν η ψυχή ανοίγει στον νοτιά
σαν η ματιά ανατολή ζητάει
φτάνει να ρθεί στην ζωή μας η χαρά.
ΡΕ
Σε κάθε ψυχή που ζει και αναπνέει
σε κάθε καρδιά που ξέρει να καρδιοχτυπά
σε κάθε άνθρωπο που ξέρει ν΄αγαπάει
αγάπη, μόνο αγάπη, στην ζωή του θέλει και ζητά.
Είναι θεικό το αίσθημα της αγάπης
σαν έρχεται και φωλιάζει στην καρδιά
είναι τυχερός ο άνθρωπος εκείνος
που μες την ζωή, ξέρει αγάπη να σκορπά.
ΡΕ
Σε κάθε ψυχή που ζει και αναπνέει
σε κάθε καρδιά που ξέρει να καρδιοχτυπά
σε κάθε άνθρωπο που ξέρει ν΄αγαπάει
αγάπη, μόνο αγάπη, στην ζωή του θέλει και ζητά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2010 |