Οι Αλιμονοι (τα ρουλεμάν) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μπράβο στο Γιωργάκη ψηλέα μου !
-προς τί το «μπράβο» συγκάτοικε?
-που δεν θα βγούνε όξω τα ρουλεμάν για παρέλαση
- μπήκε όμως μέσα η τούρκικη κορβέτα ..
-για να παρελάσει δηλαδής?
-εκεί που φτάσαμε,ίσως το δούμε κι αυτό
-τουλάχιστον δεν έχει ρουλεμάν να μας ξεκουφαίνουνε
- φοβάμαι όμως ότι και κάτι αλλο σε ξεκουφαίνει συγκάτοικε
-τί άλλο παραμορφωμένε μου?
-ο ήχος απο τα καριοφίλια του 21
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2010 |