Κάποτε ονειρευόμαστε Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλό βράδυ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]
Κάποτε ονειρευόμαστε
Η μνήμη μου επαναφέρει
εκείνον τον καλό καιρό
τα όνειρα που κτίζαμε
σε έναν ξάστερο ουρανό
Ήταν που ονειρευόμαστε
τη γη του παραδείσου
και σήμερα οδεύουμε
στο τέρμα της αβύσσου
Η πόρτα για την ευτυχία
έχει κλείσει από καιρό
και η μαύρη κακουχία
μας στέλνει στο γκρεμό
Τώρα παντού απλώνετε
μπροστά μας το σκοτάδι
τα όνειρα στοιβάζονται
σε ένα παλιό συρτάρι
29-03-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-03-2010 |