στον αργαλειό Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ αφιερωμένο στις αγάπες που δεν έφτασαν ποτέ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στα δάχτυλα πως παίζει
τον γέρικο αργαλειό
αγάπης λέει υφαίνει
γραμμάτιο παλιό
χρόνια ετούτο τ’ άχτι
με κόκκινη κλωστή
τυλίγει στο αδράχτι
ρόκα πικρή βαστεί
φωτιά η ανέμη παίρνει
σε κάθε της στροφή
θύμησες ξαναφέρνει
τυλίγει μια μορφή
χρόνια υφαίνει μόνη
μα δεν ελπίζει πια
κοιτάζει το στημόνι
πλέκοντας η γριά
.....στον αργαλειό ο χρόνος
ξεχνάει να περνά
κι έτσι μπορεί ο πόνος
κρυφά να τριγυρνά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-03-2010 |