Ένα εκκλησάκι στο βράχο Δημιουργός: ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ, ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο βράχο ένα άσπρο εκκλησάκι
Κι η γαλάζια θάλασσα στρωτή
Ο ήλιος χρυσαφένιο αστεράκι
Κι εμείς σήμερα έχουμε γιορτή.
Στο βράχο ένα άσπρο εκκλησάκι
Κι η καμπάνα κτυπάει και ηχεί
Στον αγέρα ένα τραγουδάκι
Κι εμείς σήμερα έχουμε γιορτή.
Στο βράχο ένα άσπρο εκκλησάκι
Και στα πεζούλια κόκκινο κρασί
Μια βάρκα γελαστή στο λιμανάκι
Κι εμείς σήμερα έχουμε γιορτή.
Στο βράχο ένα άσπρο εκκλησάκι
Κι ο κυκλικός χορός καλά κρατεί
Στον ορίζοντα ένα καραβάκι
Κι εμείς σήμερα έχουμε γιορτή.
Στο βράχο ένα άσπρο εκκλησάκι
Και μια γαρδένια στη μικρή αυλή
Στον ουρανό ένα χελιδονάκι
Κι εμείς σήμερα έχουμε γιορτή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2010 |