στο παράθυρο Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ καλοκαίρι προς φθινόπωρο, πάνω απ' το κύμα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
δεν είσαι εδώ,
ποτέ δεν ήσουν άλλωστε...
...κι όμως...
τα πάντα σε θυμίζουν...
παίρνει ο ήλιος τη μορφή σου
κι έχει το βλέμμα σου
...που καίει...
η θάλασσα
πότε αγριεύει, πότε ημερεύει
με το κορμί σου μοιάζει
...αλλοπαρμένη...
τα πάντα σε θυμίζουν
μέχρι κι ο αέρας
φυσά τ' όνομά σου
...δυνατά...
σκίζοντας τα στεγανά του παραθύρου
για άλλη μια φορά...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2010 |