Για Μια Γοργονα Δημιουργός: tsoukniditsa, Νίκη Γκριτζανοφσκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [/align]Εκεί στα πέλαγα γυρνάς
Τραγούδια αγάπης τραγουδάς
Και με τους γλάρους συζητάς
Τι σ έχει ξεμυαλίσει;
Τους άνεμους τους αψηφάς
Τις καταιγίδες τις γελάς
Τους καρχαρίες κυνηγάς
Πες μου τι ψάχνεις τι ζητάς;
Δελφίνια στήνουνε χορό
Κι εσύ μονάχος με καημό
για μια γοργόνα γαλανή
που χάραξες στην κουπαστή
Κάποιος μου είπε πως ρωτά
Σε περιμένει στα ρηχά
Κι αυτή μονάχη με καημό
Γράφει στην άμμο σ αγαπώ!
[align=center][/align][align=center][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-04-2010 |