Ονειρα Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ονειρα
Εφτιαξα ονειρο βροχη
πηγα χωρις ομπρελλα
μουσκεψα μεχρι το βρακι
και μεχρι την φανελλα.
.................................................................
Επειτα σε αλλο ονειρο
κατω απο ηλιο αραζω
πεταω οτι μουσκεψα
και βαριαναστεναζω.
........................................................
Τι θελω πια τα ονειρα
μια βροχη μια ηλιο
να αρπαξω λεω τη ζωη
προτου ζητησω τιλιο.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-04-2010 |