Τεντωμένο το σχοινί μας Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Χαλαρά...μιας κι είναι Σάββατο...ένα επίδοξο τραγουδάκι για ντουέτο...Καλημέρα!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γ. Κράτα μου λίγο τα χέρια
έχει παγωνιά...
μη φοβάσαι πια...τ΄αστέρια
άναψαν για μας
Πιάσε με σφιχτά απ΄τη μέση
έτσι αγέρωχα...
παρανάλωμα να γίνω
για έναν έρωτα
Α. Δεν φοβάμαι έρωτά μου
είμαι δυνατός...
μη χαθείς από κοντά μου
τρέμω συνεχώς
Γ. Αν εσύ δεν με αφήσεις
θα΄μαι πάντα εδώ...
και ποτέ μη λησμονήσεις
πόσο σ΄αγαπώ
Α. Δεν σ΄αφήνω άγγελέ μου
στο υπόσχομαι....
μα σε φυλακή ποτέ μου
δεν κλειδώνομαι
Γ. Φυλακή αν είν΄η αγάπη
παραδίνομαι....
και ισόβια για σένα
δέσμια γίνομαι
Βάρος αν σου γίνω πεσ΄μου
θα εξαφανιστώ...
μια για πάντα μακρυά σου
θα ακροβατώ
Α+Γ Τεντωμένο το σχοιινί μας
κι εκεί πάνω εμείς...
κομματιάζεται η ζωή μας
κι ο καημός βαρύς Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-04-2010 |