Μαρία Μόκα Δημιουργός: Tdemetriades, Θεόδωρος Ένα μικρό ποίημα για την μικρή Μαρία Μόκα που πάσχει από σάρκωμα. Μαρία θα τα καταφέρεις!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μικρή και όμορφη, γλυκιά μου Μαρία
Η ατυχία σε χτύπησε σε τόσο μικρή ηλικία
Και πάει να σου διώξει το γέλιο που αξίζεις
Και να σε σταματήσει από το να φωσφορίζεις
Μικρή και όμορφη, γλυκό μου Μαράκι
Δυστυχώς σαν τα φύλλα που πέφτουν απ’το δεντράκι
Και τώρα πρέπει να τρέξεις σ’αυτόν τον αγώνα
Χωρίς να ρίξεις ούτε μια δακρύου σταγόνα
Σ’αυτόν τον αγώνα που κάνεις μικρή Μαρία
Οι φίλοι σου είναι εδώ για βοήθεια
Είναι εδώ για να σε στηρίζουν μέχρι το τέλος
Και να γίνουν της καρδιάς σου μέλος
Εσύ μικρή Μαρία πάντα να γελάς
Την πόρτα της ελπίδας πάντα να χτυπάς
Γιατι εκείνη πεθαίνει πάντα τελευταία
Οι φίλοι και αρωγοί σ’αγαπούν μικρή Μαρία
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-04-2010 |