λες κι ήταν εξέδρα το κρεβάτι μου Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μπάλωσα χθες...
τις σιωπές της νύχτας με κραυγές...
λες κι ήταν εξέδρα το κρεβάτι μου...
κι ο διαιτητής αφαιρούσε την νίκη μου...
αδικαιολόγητα...
με δόλο ψυχής...
για της υπεροχής το παιχνίδι μου...
κόκκινη κάρτα στο ατόφιο μου γκόλ...
αναδύοντας του μυαλού του την παραφροσύνη...
***
Τελευταία λάμπουν οι νύχτες...
προβολείς που ξεκλειδώνουν τα βλέφαρα...
ο Μορφέας ηττημένος...
κυλιέται σε άσπονδες διαχύσεις...
εξωντόνεται ατιμασμένος...
στο μονοπάτι της φυγής του...
***
Κάποτε...
Υπό-σχεση...
θα σου ζωγραφήσω τον ποιό Υπέροχο Παράδεισο...
α΄πλά γιατί το αξίζεις...
Ψυχή μου...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-04-2010 |