Τελευταίο δρομολόγιο Δημιουργός: Γιώργος_Κ, Γιώργος Σ. Κόκκινος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είμαι παιδί ακόμα,
δεν έχω μάθει ν'αγαπώ,
ούτε φιλί στο στόμα,
δεν με κέρασε κανείς ακόμα,
κι όμως υπάρχω,
κι όμως ζω,
με τις εικόνες των άλλων,
νομίζω πως έζησα πολλά,
και ήρθε η ώρα να φύγω...
Είμαι παιδί ακόμα,
τον έρωτα δεν γνώρισα,
κομμάτι απο χάδι,
ποτέ δεν ένιωσα,
κι όμως επέζησα,
κι όμως τη γλύκα ενός φιλιού,
ποτέ δεν γεύτηκα,
με την αγάπη των άλλων,
νομίζω έμαθα να προσεγγίζω,
αυτό που λένε αγάπη...
Ήρθε η ώρα να φεύγω,
τα πράγματά μου να πάρω,
για κάποιον άλλο κόσμο,
απόψε ξεκινώ,
διαλέγω εισιτήριο,
την τελευταία θέση στο καράβι,
αυτό που πάει στον ʼδη,
το τελευταίο δρομολόγιο της ζωής,
σε δρόμο δίχως επιστροφή,
στερνή φορά να ταξιδέψω...
Είμαι παιδί ακόμα για να παίζω,
κι αφού ποτέ δεν έμαθα,
στο Θεό να πιστεύω,
ήρθε η ώρα κοντά του να πάω,
και να γνωρίσω κάτι,
κάθε τι που στερήθηκα,
ίσως εκεί να μπορέσω να βρω,
και μια αγκαλιά,
μια αγκαλιά τελευταία,
κι ένα φιλί,
ένα φιλί σαν παιδί να γευτώ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2005 | |