Θα είμαι εδώ Δημιουργός: ben Για το φίλο μου Γιάννη, την πιο γνήσια και γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων και όχι μόνο...Θα είμαι εδώ σε βεβαιώ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα μού δειξες κρυφή
Έγνοια απλή προσωπική
Χάδι γλυκό κι αληθινό
Να νιώθεις κάποιου το μυαλό
Μόνο δυο, λέξεις δυο λεπτά
Φτάνουν να νιώσεις τη χαρά
Αύρα απαλή και δροσερή
Να νιώθεις κάποιου την ψυχή
Θαρρώ πως έλεγες «εγώ
θα είμαι εδώ σε βεβαιώ
όταν εσύ με χρειαστείς
απ' τα 'αδιέξοδο να βγεις!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2005 |