Οταν φυγω Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος αφιερωμενο............ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Οταν φυγω
Μην ακουτε τι λεω
οταν κλεισω το στομα
τοτε θα αποκαλυφθουν ολα.
................................................................
Ως συνηθως οι ειδικοι
θα ψαχνουν τις λεπτομερειες
αλλοι θα θετουν ερωτηματα
εγω δεν θα εχω πια απαντησεις
και οι πολλοι θα περνουν αδιαφορα.
.....................................................................
Οταν φυγω
θα αποκαλυφθουν ολα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2010 |