Ο δράκος της γραμμής Δημιουργός: Μπάμπης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info από τις έξι το πρωί
που θα με δεις στη στάση
εργάζομαι πυρετωδώς
μέχρι να σκοτεινιάσει
ο χώρος μου ο φυσικός
είναι τα λεωφορεία
που μπαίνεις και στριμώχνεσαι
απ'την αφετηρία
βρίζουν γελούν τσακώνονται
ιδρώνουν συζητάνε
το κίτρινο βραχιόλι τους
μοστράρουν που φοράνε
μισές της Οικοκυρικής
με σταθερές αξίες
πρότυπο της ιδανικής
για μας τους εφαψίες
καλές κι οι άλλες του σκοινιού
του παλουκιού και βάλε
κι ούτε κανένα έγκλημα
διαπράτω ,στο φινάλε
μάλλον είναι γονίδιο
τα μακριά τα χέρια
οι άλλοι τρέχουνε στα κλαμπ
ορδές τα καλοκαίρια
εγώ ο φτωχός αγόρασα
μια κάρτα ελευθέρας
Δράκος δηλώνω Αστικών
κακάσχημος και Τέρας. Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2005 |