Κόλαση Δημιουργός: KTiNoS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε συνοικίες σκοτεινές
που νύχτα ακούγονται κραυγές
γυρίζω κάποια βράδια
και η βουτιά μες τα σκατά
και τα τρελά τα ουρλιαχτά
με κάνουν και φοβάμαι
γιατί η ζωή είναι τρελή
και ανθρώπους τυραννάει
Μες τη βρομιά
το βράδυ αργά
ξεχνάω και ποιος είμαι
μα σαν αγρίμι νηστικό
περνάω μέσα απ το στενό
και σπρώχνω τα πρεζόνια
Δύο πουτάνες παρακεί
έχουνε πήξει στο κρασί
απαίσια βρομάνε
Σ αυτή την άθλια φυλακή,
περνάω νύχτα με το ΧΤ,
και κάθαρση ζητάω
και για απαντήσεις πιο σαφείς
παρακαλάω !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2005 |