Ο έρωτάς σου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν το θες να με τελειώσεις
Κάντο σε παρακαλώ
Μην αργήσεις να το κάνεις
εσύ μπορείς στ’ ομολογώ
Στα χέρια σου είναι η καρδιά μου
Δεν ζω μακριά σου ούτε στιγμή
Ρ
[B]Ο έρωτάς σου φυλακή
Κι εγώ φυλακισμένος
Μοιάζει η αγάπη σου κελί
Κι είμαι εκεί κλεισμένος
Με αλυσίδες τα φιλιά
Κρατάς τα όνειρα μου
Κι η παγωμένη σου καρδιά
Παγώνει τη δικιά μου
Γιατί είσαι πάντα μακριά μου
Κι Είναι άδεια η αγκαλιά μου [/B]
Αν σε νοιάζει έστω λίγο
Μην αργείς ούτε λεπτό
Δεν θα αντέξω να μη σ’ έχω
Μακριά σου θα χαθώ
Στα χέρια σου αφήνω τη ζωή μου
Δεν ζω μακριά σου ούτε στιγμή
Ρ
[B]Ο έρωτάς σου φυλακή
Κι εγώ φυλακισμένος
Μοιάζει η αγάπη σου κελί
Κι είμαι εκεί κλεισμένος
Με αλυσίδες τα φιλιά
Κρατάς τα όνειρα μου
Κι η παγωμένη σου καρδιά
Παγώνει τη δικιά μου
Γιατί είσαι πάντα μακριά μου
Κι Είναι άδεια η αγκαλιά μου [/B]
http://www.youtube.com/watch?v=JjEYC2tRnvg Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2010 |