Οι φιλοι μου Δημιουργός: αισχυ(λος), ΣΠΗΛΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι φιλοι μου, ολοι μαζι
μ’ αποκαλούνε ‘’ποιητη’’
θαρρώ είναι λίγο πεζοι
μα δε θα κανω τον κρίτη.
Όταν δεν ερχομαι κι αργω
όταν δεν τους ακολουθω
κοιταζονται και λενε ‘’κριμα’’
‘’θα γραφει παλι κανα ποιημα.’’
Οι φιλοι μου με εμε γελουν
δε γραφω στιχους επιπεδου
μ’ αυτοι ξερουν να τραγουδουν
μοναχα στιχους του γηπεδου.
Με λενε ψωνιο, μα εγω
τους αγνοω, κι ολο γελαω
κι ορκιζομαι μα το θεο
όταν θα γινω πια γνωστος
ουτε θα τους μιλαω.
Όταν με δειχνει η τιβι
και με καλουνε στα καναλια
και είναι παχια η αμοιβη
τοτε θα κλενε τα ρεμαλια.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2010 |