Μάτια υγρά και πικραμένα Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος www.poihtikhgwnia.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μάτια υγρά και πικραμένα
κυκλοφορούνε μοναχά
μοιάζουνε να'ναι προδωμένα
κι έχουν κομμένα τα φτερά
Τα βηματά τους τρομαγμένα
απ'της αγάπης το βραχνά
κοιτάζουν αναστατωμένα
τον έρωτα που προσπερνά
Ο χρόνος δίπλα τους περνάει
τα όνειρα αλλάζουνε
για τη ζωή τους που γερνάει
κρυφά αναστενάζουνε
Έχουν τα χείλη τους σφιγμένα
και άλλο δεν χαμογελούν
αναπολούν τα περασμένα
απ'τ'αδιέξοδο να βγούν
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-04-2010 |