Μη μου θυμώνεις Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Την αγαπη μου στιχοφιλοι !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Μη μου θυμώνεις
Μη μου θυμώνεις πάλι
για το μικρό λαθάκι
πες πως είναι άρωμα
σε ένα μικρό μπουκαλάκι
Μη μου θυμώνεις πάλι
η αγάπη μου είναι χάδι
μέσα από τα μάτια σου
λάμπει στο σκοτάδι
Μη μου θυμώνεις πάλι
άκου τι λέει η βροχή
άνοιξε τα παράθυρα
και γράψε τη μουσική
Μη μου θυμώνεις πάλι
θα έρθω ξανά εκεί
όπως παλιά όπως πρώτα
σαν παλιό καλό κρασί
1-05-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-05-2010 |