θέλω να τεμαχίσω το άπειρο Δημιουργός: l;)ena, lena Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μόνος θέλω να βρεθώ
στης ψυχής μου το κενό
τον καλό μου εαυτό
να φωνάξω
χρόνια έχω να αισθανθώ
όσα μέσα μου καιρό
αποφάσισα παιδί
καρδιά να αλλάξω
ίσως ήθελε ψυχή τρελλού
να μην ανήκεις πάντα αλλού
μες στη νύχτα της ζωής
καλημέρα να σου πεις
ίσως ήθελε κορμί αιτού
στα φτέρα του ουρανού
πριν στα νύχια του πιαστείς
την αλήθεια σου να πεις
μόνος πάνω στο βράχο
που λέει νότες γλυκές
θα σου γράφω
άκου τις σιωπές
που διαγραφω
στο μετώπο σου
ζωή της ζωής
μόνος πάνω στη λύπη
να μαι αυτό που θα λέιπει
δίχως κουβέντες μεγάλες
θάλασσες μοιάζουν οι στάλες
μέσα στα μάτια ο χρόνος
ν μου φωνάζει πως μόνος
ίσως να μέινω και πάλι
για μαι ζωή
που αμφιβάλλει
δεν θέλω άλλο απ έξω
όταν ζωή μου σε δίνω
τον εαυτό μου σαν γδύνω
με υποσχεσεις μιας κραυγής
γι αυτο σωπαίνω..θα μιλάω στα κολλητάκια μου τα άστρα και τις πεταλούδες Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-05-2010 |