Λογια σιωπης Δημιουργός: amylee, Ευη ........μη σε παγιδέψουν σε καμιά βιτρίνα και σε παραδείσους μου χαθείς... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σβησμενα ονοματα στιγμων νεκρων.....
ματωμενα συγχωροχαρτια ανοιχτων πληγων....
Λουλουδια παραχαιδεμενα απο την βροχη
θεριεψαν τα αγκαθια,πληγωσαν την ψυχη.....
Μεθυσμενα βηματα
μιας συνειδησης τυφλης.....
Κακογυρισμενη ταινια,σκοτεινα τα σκηνικα....
πρωταγωνιστες της καρδιας,κομπαρσοι της ζωης....
Χαμενες αγαπες....
θυματα μιας αδεσποτης στιγμης....
Η σιωπη ερπει στα σκαλοπατια της νυχτας...
μπαιει μεσ'το δωματιο απο τις κλειδαροτρυπες....
Καθεται στην ακρη του κρεβατιου μου....
Σταζουν τα χειλη της αναμνηση καθως ακουμπουν τα δικα μου....
Την γδυνω και την παριρνω αγκαλια...
Το αγγιγμα της ζεστο....σαν σταχτη που καιει ακομη....
Μεσα στα χερια της κραταει σφιχτα
μια προσκληση θανατου....
Μεσα απο μια χαραμαδα τα ονειρα αντικριζουν το φως....
χαρτινα κουκλακια με ραγισμενες μασκες....
τυλιγμενα απο τα χερια του εφιαλτη....
Ζωγραφιζει στο κορμι μου ιστοριες παλιες....
μαυρος ο καμβας διχως χρωμα,διχως ελπιδα.....
Ενα ονομα ψιθυριζει στο αυτι μου.....διχως λεξεις.....
ριχνει επανω μου το βελουδινο της πεπλο,κεντημενο με σκιες.....
και χανεται....
Τα ματια μου κλεινουν,καθως μου ψιθυριζει εκεινο το αγαπημενο παραμυθι....
για μια αγαπη θαρρω μιλουσε.....
Mια ιστορια διχως τελος.....
ενα παραμυθι που δεν γραφτηκε ποτε..... Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2010 |