Το τζίνι Δημιουργός: Μπάμπης παλιό αλλά καλό Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μια κατάξανθη οπτασία
βρήκε τζίνι απ'την Περσία
σε λυχνάρι μέσα μαγικό
-να με κάνεις εξυπνότερη...
-εύκολο,λέει το τζίνι
μια με το ραβδάκι δίνει
και την κάνει καστανή
Μία καστανή πιο πέρα
που περνούσε όλο αέρα
έπαθε ένα σοκ
-να με κάνεις και μένα εξυπνότερη...
-εύκολο,λέει το τζίνι
μια με το ραβδάκι δίνει
και την κάνει μελαχροινή
Μια μελαχροινή που είδε τη φάση
σάστισε,τα είχε χάσει
ζήλεψε κι'αυτή
-να με κάνεις και μένα εξυπνότερη...
-εύκολο,λέει το τζίνι
μια με το ραβδάκι δίνει
και την κάνει άντρα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-06-2005 |