Βρωμαίος και Ζουρλιέτα (μάμα) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -για πες μου κόρη μου, πως τα περνάς με τον αχαΐρευτο σου?
-ουάάάάάάά,ουάάάάάα,ουάάάάά,ουάαάάά..
-ένα λεπτό Mάμα να θηλάσω τα τετγάδυμα και τα λέμε..
-κάνε το χρέος σου σαν μητέρα, εγώ θα περιλάβω τον Βρωμαίο σου..
-μη τον τγομάξεις Μάμα, είναι όλος καγούμπαλα !
-γειά χαραντάάάάν !
-για κόπιασε γαμπρούλη μου ,να σου βάλω πάγο.. στο κεφάλι !
-Μάμα, για πολύ θα την αράξεις εδώ να πούμε?
-στα λεφτά που σας στέλνω θα την αράξω βρε ακαμάτη !
-έ όχι και ακαμάτης, πολύτεκνος πατέρας είμαι να πούμε..
-ε σ αυτή τη δουλειά όλοι σας τα καταφέρνετε !.
-μη το λες, ξέρεις τί κούραση έχει να σπέρνεις κουτσούβελα?
-τι μας λες μωρέ, μήπως είναι βαρύ κι ανθυγιεινό.?.
-ε είναι, αφού ξεχείλωσε η λεγάμενη..
-και ποιός σούπε βρέ ,ότι η κόρη μου είναι κουνέλα?
-μα αφού γουστάρει να μυρίζει τον κρίνο, εγώ φταίω που φουσκώνει?
-άστα αυτά σεξομανή ,την έκανες δυστυχισμένη !
-δηλαδή, σούκανε παράπονα για μένα Μάμα?
-κλαίει και οδύρεται, που δεν είσαστε όπως παλιά.
-α λες τότε που μας αυτοκτόνησαν ?
-ναι, και μετά που σας αναστήσαμε κρυφά από τον Σαίξπηρ
-και γιατί να μας αναστήσετε Μάμα, καλά δεν είμασταν τεζαρισμένοι?
-μα για να συνεχίσετε τον έρωτα σας και σαν παντρεμένοι !
- εμένα όμως δε μου ξήγησες για τη μετα θάνατο ζωή
- τί δεν σου εξηγήσα βρε κακοίσκιωτε ?
-ότι θάτανε σκέτη κόλαση να πούμε !
-και γιατί είναι κόλαση η έγγαμη ζωή ,μπορείς να μου πεις?
- μα λίγο τόχεις, κάθε μέρα , μπικουτιά, πάνες και μωρά ?
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2010 | |