Νομίζεις Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα να ειστε ολοι καλά !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Νομίζεις
Πριν λίγο καιρό έλεγες
η καρδιά όρια δεν έχει
και η αγάπη η δυνατή
στα δύσκολα αντέχει
Το πρωινό της Κυριακής
μάτωσες την κάρδια μου
είπες θες να ξεκουραστείς
για λίγο μακριά μου
Ο λόγος σου ήταν βαρύς
που ζήτησες να απέχω
νόμιζες πως ήμουν αφελής
και όλα τα επιτρέπω
Τώρα εγώ πια αφήνομαι
χωρίς αντιστάσεις
και σταματώ να συντηρώ
ανούσιες καταστάσεις
12-05-10
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2010 |