σε χάνω Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΛΙΓΑΚΙ..................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info 'Eκανες μια πρωτομηνιά
της μοίρας τον περίπλου
είχες το βλέμμα του φονιά
και τις χαρές του τίτλου
Πέρασες για να βρεις στεριά
τρεις θάλασσες μοβόρες
με του Κορτέζ ,τη συρμαγιά
και τους κονκισταδόρες
Φωτιά στους κοκοφοίνικες
έβαλες πριν νυχτώσει
μικρό φλαμίνγκο γίνηκες
και γλύτωσες την πτώση
Στη λύπη δίπλα πετάξες
κι απ τη χαρά πιο πάνω
ήλιους στα πλήθη έταξες
και φώναξες σε χάνω
Σε χάνω νύχτα μου τρελή
σε λίγο ξημερώνει
νοιώθω της μέρας το φιλί
να μπαίνει απ το μπαλκόνι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-05-2010 |