όρκοι Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ ...σ' εκείνη τη στιγμή... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
…στάλες βροχής,
άρχισαν να παίζουν
τις πρώτες νότες του φθινοπώρου…
φιλόδοξα πρώην φύλλα
έφερναν απαλά στο χώμα
την τελευταία πράξη του θέρους
…δυο μικροί ίσκιοι,
άρχισαν σιγά-σιγά να υποχωρούν
στο χρώμα του απογεύματος
που έβαφε τώρα πια
ροδοκόκκινα τα μάγουλά σου…
…με το βλέμμα μας,
σηκώσαμε κι οι δύο, θυμάμαι ψηλά,
τη στιγμή εκείνη ...και ψιθυρίσαμε
… «για πάντα»…
κρυφά και μυστικά,
από κάθε λογική που μας επιτηρούσε…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-05-2010 |