Οι Αλιμονοι (τόλης) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα,ψηλέα..τάμαθες?
-τι να μάθω συγκάτοικε
-αδέρφια μου αλήτες πουλιάάάάάα…..
-άσε τα πετούμενα και γίνε πιο κατανοητός
-εκείνος μωρέ με το φυσερό στη μύτη..
-πάλι δεν σε καταλαβαίνω
-που είχε μια Τζούλια και πήρε μια Άντζελα να πούμε..
-μήπως εννοείς τον Τόλη?
-ναι, αυτό τον μυτολάλιστο μωρέ
-τι έκανε ο άνθρωπος και τον θυμήθηκες?
-η εφορία τον θυμήθηκε παραμορφωμένε μου
-δηλαδη?
-έχει να πλερώσει φόρους από το 1993
-μήπως είναι ο μόνος?
-ναι αλλά αυτός έχει και γυναίκα υπουργό να πούμε
-και τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο?
-ε πως δεν έχει ψηλέα μου, μαζί δεν δηλώνουνε ?
-δηλαδή κάνουν κοινή δήλωση?
-ναι αλλά αυτή το παίζει «δεν θέλω να θυμάμαι»
-τι λέει η κυβέρνηση επ αυτού?
-της είπε..«άσε στην πόρτα το κλειδί »
-εκείνος πως το αντιμετωπίζει?
-θα πάει στην εφορία να τους δικιολογηθεί
-με το «αμέτρητα γιατί »?
-όχι,με το «αγωνία» παραμορφωμένε μου
-μην είσαι σίγουρος, ότι θα πληρώσει
-γιατί ψηλέα μου?
-ας είμαστε ρεαλιστέέέές
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2010 |