Σε νοιώθω κοντά μου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στη νύχτα
Γίνεσαι πάντα
Η πρώτη μου σκέψη
Με ακουμπάς
Τα λόγια σωπαίνουν
Απλώνεσαι χάδι
το σώμα αγγίζεις
όπου θέλεις με πας
η μορφή η δική σου εικόνα στο βλέμμα
στο σώμα μου μέσα σαν αίμα κυλάς
Ρ
[B]Σε νοιώθω κοντά μου
Κι ας είσαι μακριά μου
Σε νοιώθω μ’ αγγίζεις
Όπου βρεθώ
Σε νοιώθω κοντά μου
Κι ας είσαι μακριά μου
Σε νοιώθω μαζί μου
Σ’ αγαπώ [/B]
Σε βλέπω μπροστά μου
Ανάσα μου φως μου
Είσαι τα πάντα
Που θέλω εγώ
Σε νοιώθω κοντά μου
Εκεί κράτησε με
Κοντά σου να είμαι
Εκεί μόνο ζω
η μορφή η δική σου εικόνα στο βλέμμα
στο σώμα μου μέσα σαν αίμα κυλάς
Ρ
[B]Σε νοιώθω κοντά μου
Κι ας είσαι μακριά μου
Σε νοιώθω μ’ αγγίζεις
Όπου βρεθώ
Σε νοιώθω κοντά μου
Κι ας είσαι μακριά μου
Σε νοιώθω μαζί μου
Σ’ αγαπώ [/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2010 |