Παιδί της ξενητιάς Δημιουργός: La Petite, ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ Καλημέρα... με αφορμή την επέτειο για τη γενοκτονία των Ποντίων.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ
Είμαι παιδί της ξενητιάς
της Γιουλμπαχάρ εγγόνι
γλυκά τα βράδια ο αμανές
το λογισμό ματώνει
Είμαι καημός της προσφυγιάς
τον πλήγωσε η Δύση
μα το ταξίμι στην ψυχή
δε λέει να σιωπήσει
Τραβάω για την Ανατολή
κάθε που ακούω αηδόνι
το ούτι κι ο εσπερινός
τη θύμηση πληγώνει
Γεννήθηκε στις 25 / 01 / 2010
από σχόλιο στη Γαλάζια Πεταλούδα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2010 |