Η προσωπική μου ώρα Δημιουργός: faidra Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κουράστηκα με το μυαλό να σκάβω
μπρος είν` η ζωή και πίσω είν` ο Χάρος,
με τη γνώμη φλερτάρει ο θάνατος
ενώ με τη σχέση η ζωή.
Απογοητεύτηκα πολύ γιατί γοητεύτηκα
με πράγματα κατώτερα του πόθου μου,
ο διάβολος κάνει ότι τα ξέρει όλα
μα εγώ δεν θα αντέξω άλλη ανηφόρα.
Χάνεται η προσωπική μου ώρα
η 24η είναι νωρίς, η 25η αργά,
η παραδοχή της ανθρώπινης αδυναμίας
θα μπορούσε να `ταν ταπείνωσης αφετηρία. Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2005 |