Συμπάθα με Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Συμπάθα με
Τωρα που ηρθε η στιγμη
να σε αποχαιρετησω
τιποτα αιωρουμενο
πισω μου δεν θα αφησω.
.........................................................
Οτι εγινε.......σημαντικο
καλως κεκαμωμενο
δεν θα ακουσεις να σου πω
πως θα σε περιμενω.
..........................................................
Τρεχω να πιασω -δυσκολο-
μπαλονι στον αερα
φουσκωσα αλλο ονειρο
-συμπαθησε με παρελθον-
μα σε εχω κανει περα.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2010 |