Γάζα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -σύντροφε πρόεδρε τα μάθατε τα νέα?
-την εφημερίδα εννοείς σύντροφε πεταλωτή?
-όχι,τα άλλα νέα, με τους ακτιβιστές
-λές γι αυτούς που βγάζουνε το άχτι τους?
-όχι αχτιβιστές,..ακτιβιστές σύντροφε Πρόεδρε
-ένα λεπτό ν αλλάξω το λάστιχο
-που λέτε, τους κάνανε γιουρούσι οι Ισραηλίτες
-για δες μωρέ, η σαμπρέλα τρύπησε !
-τους ρίχτηκαν στα διεθνή ύδατα και καπούτ
-γαμώτο,γιατί να μη βάζουμε πέταλα στα ποδήλατα?
-ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος !
-σωστά,ήθελε κι άλλο σήκωμα η σέλα μου
-και δεν φρενάριζαν με τίποτα !
-πράγματι,τα φρένα μου δεν πιάνουνε !
-πηγαίνανε βοήθεια στη Γάζα
-ώχ, κόπηκα,μήπως σου βρίσκεται καμιά?
-θα πρέπει να βγάλουμε μια ανακοίνωση !
-αστειεύεσαι,δεν ειμαι αιμοδότης !
-πάρα πολύ αίμα σας λέω!
-θα σταματήσει με τη γάζα,μην ανησυχείς
-θα πρέπει να επαναπατρίσουμε τους Έλληνες
-επαναπατρισμένο είναι, το έφερα από την Αμερική !
-σύντροφε Πρόεδρε, πρέπει να δείξετε αποφασιστικότητα !
-το αποφάσιασα κι όλας , δεν πάει άλλο !
-μπράβο σας,τι ν ανακοινώσω στην τηλεόραση?
-ότι θα πηγαίνω με τα πόδια!
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2010 | |