Η Κολλητη Μου Δημιουργός: Ελένη Καιγή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Ήλιος πέφτει απέναντί μου
Μπροστά μου βότσαλα και κυματάκια
Μ' έχει σοκάρει η κολλητή μου
και τρώω αμήχανα τα πατατάκια.
Ο Ήλιος χάθει στ' όμορφο δείλι
Παρέα μου τώρα το φεγγαράκι.
Όλο σημάδια ήταν η φίλη
Τις είχε φάει απ' το γκομενάκι.
Η νύχτα έρχεται η κεντημένη
Με λάμπες κίτρινες και ξαστεριές.
Η φίλη μου ήτανε συνεπαρμένη
καθώς μου μίλαγε για τις μπουνιές.
Ήλιε φεγγάρι μου και ξαστεριά
σ' αυτόν η φίλη μου πάει ξανά.
Μ' άφησε άναυδη, χωρίς μιλιά
κι ούτε που δέχτηκε μιαν αγκαλιά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2010 |