Ένοχη σιωπή Δημιουργός: La Petite, ΧΙΩΤΗ ΣΩΤ. ΕΙΡΗΝΗ Καλημέρα και καλή εβδομάδα... (αν και δεν τη βλέπω...) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ
Σωπαίνουμε λοιπόν κι οι δύο
κι ειν' η σιωπή σα μαχαιριά
νυχτερινό λεοφωρείο
που φεύγει για τη λησμονιά
Μοιάζει η σιωπή σαν τιμωρία
σαν ενοχή κάθε ματιά
αμάρτημα το κάθε βλέμμα
και έγκλημα η αποθυμιά
Μπροστά η σιωπή και πίσω η σκέψη
όπου κι αν πας σ' ακολουθώ
κι όσο κι αν θέλω να σε βγάλω
απ' το μυαλό μου δε μπορώ...
Γεννήθηκε στις 07 / 10 / 2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2010 |