Κουράστηκα Δημιουργός: xalastara f, ΧΑΛΑΣΤΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B]
Τρέχω ανυποψίαστη στους δρόμους
να προλάβω κάποιο μυστικό
που κυλλάει αργά στους υπονόμους
όπως το δικό σου το εγώ
Κουράστηκα και πια δεν το αντέχω
τα όνειρα που κάνω να ελέγχω
μαζί σου πια το έχω αποφασίσει
δεν πρόκειται ποτέ να βρω τη λύση
Τρέχω βιαστικά για να προλάβω
μήπως και σε δω σε μια γωνιά
γρήγορα απόφαση να πάρω
τέλος να δωθεί οριστικά
Κουράστηκα και πια δεν το αντέχω
τα όνειρα που κάνω να ελεγχω
μαζί σου πια το έχω αποφασίσει
δεν πρόκειται ποτέ να βρω τη λύση
Τρέχω απ'το μυαλό μου να ξεφύγω
στο τίποτα να βρω παρηγοριά
μακρυά απ'την ελπίδα μου να φύγω
θεέ μου το πληρώνω ακριβά
Τρέχω κι η καρδιά μου πια δεν τρέχει
κουράστηκε στο ψέμα σου να ζει
καλύτερα μονάχη κι όσο αντέξει
το όνειρο τελείωσε γι'αυτή Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-06-2010 |