Της νύχτας υποσχέσεις Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Της νύχτας υποσχέσεις
Πάμε ν΄ακούσουμε τραγούδια λυπημένα
Να κλάψει απόψε ο μπαγλαμάς,
Πάμε να πάρουμε το κάτι απ΄τα χαμένα,
Γλυκά ν΄αναστενάξει ο ντουνιάς.
Πάμε το Χάρο κρασί μπρούσκο να κεράσουμε.
Πάμε στον έρωτα αθώωση να δώσουμε ξανά,
Τον πεισματάρη χρόνο να δικάσουμε
Ερήμην, που μας φέρνει τα δεινά.
Μιά είναι η ζωή και αλλοπρόσαλλη
Που εκεί που μας φιλάει μας χτυπά
Κι΄η νύχτα αυτή, μια νύφη ακριβοθώρητη,
Με χίλιες υποσχέσεις μας κοιτά.
Και αν οι υποσχέσεις γίνουν κάρβουνα
Και χάσουμε απόψε τη μαγκιά,
Η ζεμπεκιά θα σβήσει τα παράπονα,
Ξημέρωμα θε να ΄ρθει στην καρδιά 12 / 6 / 10 SG Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-06-2010 | |