Εκείνο το φιλί Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έλα λίγο πιο κοντά
Αυτή είναι η βραδιά
για μας όλα θα είναι
Έλα λίγο πιο κοντά
Πάρε με τώρα αγκαλιά
με σένα εγώ θέλω να είμαι
Ρ
[B]Δώσε μου εκείνο το φιλί
Να γίνει το κορμί
Φωτιά να σε τυλίξει
Κάθε σου χάδι σαν γιορτή
Κι η κάθε σου ματιά
Σκλάβο να με κρατήσει[/B]
Πες το πόσο μ’ αγαπάς
Εκεί να με κρατάς
Μέσα στην αγκαλιά σου
Δες γεννήθηκε για μας
Ο έρωτας μικρό παιδί
Πετά ψηλά με τα φτερά σου
Ρ
[B]Δώσε μου εκείνο το φιλί
Να γίνει το κορμί
Φωτιά να σε τυλίξει
Κάθε σου χάδι σαν γιορτή
Κι η κάθε σου ματιά
Σκλάβο να με κρατήσει
[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 |