δυτικα απ τη Βαβυλωνα Δημιουργός: george gets, γιωργος Τσιρτσικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δυτικα απ τη Βαβυλώνα
και την ερημο
μου παν θαβρω την αγαπη
και τ αστερι μου
κινησα μ ενα δισακι
και τα πρωτα βλεμματα
στο μυαλο βαβελ βουιζουν
ολα σου τα ψεμματα
r
Μιραζ ηταν η εδεμ σου
αμμος η λατρεια σου
ψευτικη ηταν ακομη
και η αμαρτια σου
φευγω , εφυγα πηγαινω
να τιμωρηθω
και στην οαση να φτασω
σαν ξιλεωθω
κι ολο δυτικα τραβαω
της ζωης σου εγω
να καω , ν αλλαξω μνημες
ν αναγεννηθω....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 |