κουάρκ Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σας ευχαριστώ για την αγάπη σας
και τα καλά σας λόγια
-αν και ...υπερβολικά κάποιες φορές-
δυστυχώς, δεν έχω πάντα τον ανάλογο χρόνο
να σας διαβάζω
οπότε σας στέλνω τουλάχιστον
λίγη ...ατομική ενέργεια
να 'στε καλά..
δεν ήταν γεννητικό
το συγκεκριμένο μόριο ,
μα …εκ γενετής...
χρόνια,
κρυβόταν επιμελώς
από ντροπή άραγε,
ποιος ξέρει…
- ρε συ …άτομο…
σταμάτα να με περιτριγυρίζεις ,
του είπε κάποια στιγμή…
- τι έγινε …μεγάλε, μας πιάσανε?
κάτι χειρότερο …μικρέ,
…μας ανακάλυψαν…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 | |