Το κοτετσόσυρμα Δημιουργός: ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ξεπουπουλιαστείτε έξω απ το κλουβί...κοτόπουλαααααααααααα σας αγαπάω... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η νύχτα ξεβάφει
σαν πίνακας Βαν-Γκογκ
δίχως αστέρια.
Η αυγή ξεπροβάλει δειλά
απ' την ανατολή
καβάλα σε καμήλα,
μετά το κάλεσμα
του πετεινού.
Μια σκέψη κυλά
σαν δάκρυ,
σαν καταρράχτη δίχως νερά
μοιάζει
καθώς δίχως λογική
παλεύει
με την αλήθεια.
Ο πετεινός
αποχαιρετά την καμήλα
που επιστρέφει
για να φέρει την επόμενη ανατολή.
Πίσω απ' το κοτετσόσυρμα
οι κότες,τινάζουν τα φτερά τους,
όλα τα πούπουλα
στέκουν στο σύρμα
σαν τα όνειρα μου
παγιδεύονται...
Άλλη μια μέρα
τελειώνει στη νύχτα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 |