Η νύχτα με τρομάζει Δημιουργός: Ίμερος, Μιχάλης Κάρος Αν θέλετε να μου πείτε κάτι πέστε το με λόγια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η νύχτα με τρομάζει
ψυχούλα που αδειάζει
σε βλέπω στ' όνειρό μου
κάτι πολύ δικό μου
ξυπνώ τις αναμνήσεις
κι όλες τις αισθήσεις
λείπει η μυρωδιά σου
κ' η λάγνα η ματιά σου
το ξέρω θα γυρίσεις
θα μ' αναζητήσεις
κι εγώ θα σε πιστέψω
δίπλα σου θα τρέξω
με καρδιά κομμάτια
δάκρυα στα μάτια
δωσ' μου το φιλί σου
κομμάτι απ' τη ζωή σου
ξέρω πολλά ζητάω
κι όμως σ' αγαπάω
πάντα σε περιμένω
ζω μα και πεθαίνω Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 |