Η περγαμηνή Δημιουργός: martin luther, Athina-Queen ας μην φοβόμαστε τα μεγάλα, καμμιά φορά ο φόβος της νίκης είναι μεγαλύτερος απο της ήττας, γιατί ποιος αντέχει να σκέκει μόνος στην βουνοκορφή, κι όμως εγώ σου φωνάζω εαυτέ μου μην πέσεις απο εκεί..........ούτε να ζαλιστείς Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μια σταγόνα αλμυρό νερό στα μάτια μου
είναι θάλασσα η δάκρυ ?
η ζωή σε μια άκρη κάνει απολογισμό,
ποτέ δεν σκέφτηκες αλόγιστα,
μόνο υπερεκτίμησες τις δυνάμεις σου,
και στην σκέψη της πλάνης σου
έβρισκες λήθη μα και λυτρωμό.
Θα ανοίξει ο δρόμος που προσμένεις,
που καρτερικά υπομένεις,
θα ρθει ο λυτρωμός,
γιατί ποτέ κανέναν εις γνώση σου, δεν πλήγωσες
θέλησες και με αγάπη ίδρωσες
να δώσεις
σε ότι αγάπησες ζωή
κι ας φαίνεται ιδέα μακρινή
του έρωτα και της αγάπης, η περγαμηνή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2010 |