Ταξίδι φυγής Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλημέρα...πάμε????????? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άλλη μια νύχτα περνάω καυτή
κι ένα τριζόνι λαλεί στην αυλή
γίνετ΄η ανάσα μου τόσο κοφτή
και το φεγγάρι δε λέει να φανεί
Ψάχνω σε θόλο,μαύρο...μουντό
βλέπω μια φέτα ασήμι ακριβό
πόσο μου λείπει το φως το χλωμό
πάλι μαζί του βόλτα να βγω
Κάπου στης πόλης τα φώτα,εσύ...
είσαι χαμένος και ψάχνεις...γιατί?
έχει η ζωή σου μια ρότα τρελλή
γύρισε πίσω,σου έχω στοργή
Έλα να πάμε ταξίδι φυγής
με μια βαρκούλα αναψυχής
πάνω στο κύμα να κοιμηθείς
κάτω απ΄τ΄αστέρια να ονειρευτείς
Σαν ξημερώσει μη λυπηθείς
όλα τελειώνουν , μη φοβηθείς
κράτα το χέρι της προσμονής
κι όταν βραδυάσει...ξανά να΄ρθείς Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2010 |