Σταγόνες Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλό Σ/Κ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σταγόνες ενός,
στυγνού ερωτισμού...
δηλώνουν απλώς,
σημάδια χαμού...
σαρώνουν σαφώς,
τα χνάρια του νου...
βαλτώνουν εντός,
αντάρτη καιρού
Ζητάω ξανά,
σταγόνες δροσιάς...
να σβήσω ό,τι καίει,
κορμί και μυαλά...
μαλώνω μαζί σου,
σ΄αρένα πλατιά...
νικάς στα σημεία,
μα παίρνω πρωτιά
Κερνάω αγάπη,
χαρίζεις φωτιά...
στα μάτια σου λάμπει,
μια σπίθα παλιά...
σ΄αρνιέμαι μα πάλι,
με φέρνεις κοντά...
σε μια παραζάλη,
που δεν σταματά
Συλλέγω κι απόψε,
συντρίμμια καρδιάς...
για χάρη σου γίναν,
ελπίδας βορά...
αντίσταση βάζω,
η λαχτάρα πονά...
μια νύχτα εικάζω,
θα έρθεις ξανά
,
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2010 | |