Το Κουβαρι Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το Κουβαρι
Κοιτα να δεις ενα κουβαρι !
Ονειρα, σκεψεις και ιδεες
και να, ετοιμη η πραγματικοτητα.
....................................................................
Τοσο αληθης και στερεη
που κανει και τα πιο σπουδαια
ιστορικα δημιουργηματα
-ονειρων σκεψεων και ιδεων-
δηλαδη θεους τε και δαιμονες
να γελουν εως θανατου.
....................................................................
Οπως ειχε πει και καποιος
απειρως σπουδαιοτερος
''πολλες φορες οι ιδεες
βασανιζουν τους ανθρωπους
περισσοτερο απο τα ιδια
τα γεγονοτα''
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2010 |