ώρα ...μη Δεν Δημιουργός: l;)ena, lena Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info κάθε φορά που σπας κομμάτια εαυτού σου..πονάει αλλιώς το συμμάζεμα..
καυτή ηχώ η σιωπή επάνω στο σεντόνι
κι αρχίζει να φορά κορμί
αυτό το πάλι μόνοι
δεν είναι τα χείλη που
λένε βοήθεια
μα είναι εκέινη η στιγμή που η αλήθεια
αγγίζει κομμάτια με χάδι στα μάτια
φωνάζει απαλά για μια αγκαλιά
αληθινή αγκαλιά όχι με ημερομηνία λήξεως
...Αλήθεια , ονειρευόμαστε για μας ή για τους άλλους;
Αγαπάμε με τσαμπουκά ή επειδή μας συμφέρει;
Ταξίδι στο χρόνο η καρδιά που απλά αγαπάει άλλη μια καρδιά ή συνλαθρεπιβάτες;
Απόψε δύσκολα κυλάνε οι σκέψεις στο μυαλό..Με άδεια πλατεία φαντάζει και οι αναμνήσεις
να στήνουν βαλς..
Θα περάσει κι αυτό Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-06-2010 |