Τι σκέφτεσαι Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου στη συντροφιά...χαίρομαι που βρίσκομαι πάλι κοντά σας .... και σ' όποιον ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black] Αχ να μπορούσα να ‘ξερα
τι κρύβεις στην καρδιά σου
να διάβαζα τα θέλω σου
να έρθω πιο κοντά σου
[B][I] Τι σκέφτεσαι, τι σκέφτεσαι
πες μου και δωσ’ μου σιγουριά
με όνειρα αληθινά
της ζωής μου τα ρολόγια
να χτυπάνε στα δικά σου λόγια
Τι σκέφτεσαι τι σκέφτεσαι
πες μου και πάμε αγκαλιά
να ζήσουμε παντοτινά
στων αγγέλων κεί τους τόπους
να μιλάμε με αγάπης όρκους [/B][/I]
Αχ να μπορούσα να ΄ξερα
το νόημα στο χάδι
κι ο έρωτας π’ αντάμωσα
μη μένει στο σκοτάδι
[B][I] Τι σκέφτεσαι, τι σκέφτεσαι
πες μου και δωσ’ μου σιγουριά
με όνειρα αληθινά
της ζωής μου τα ρολόγια
να χτυπάνε στα δικά σου λόγια
Τι σκέφτεσαι τι σκέφτεσαι
πες μου και πάμε αγκαλιά
να ζήσουμε παντοτινά
στων αγγέλων κεί τους τόπους
να μιλάμε με αγάπης όρκους [/B][/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-06-2010 |