Αυτοσχεδιασμος Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Αυτοσχεδιασμος
Επηρα λεξεις για να φτιαξω ενα παζλ
-δεν βαυκαλιζομαι πως γραφω ενα ποιημα-
λεξεις ψηφιδες απο χαμενα ψηφιδωτα
απο στιγμες που χαθηκαν στο τιποτα
ετσι ωστε τα τετελεσμενα να δινουνε ζωη
στα παροντα ή και στα μελλουμενα.
.....................................................................................
Ο Ανθρωπος ερχεται απο παλια
πορευεται στο τιποτα με οδηγο την μνημη
και με εκεινη την βασανο του ''νοηματος''
-σαν λυτρωμο ή κολαση-
λιγοι περασανε περα απο αυτα τα ορια
του ''νοηματος'' και του ''τιποτα''
πιο δυσκολο παζλ....ο αυτοσχεδιασμος.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2010 |